Olguța Vasilescu: ”Nu mai am nevoie de campanie electorală”

Olguța Vasilescu: ”Nu mai am nevoie de campanie electorală”

2.737
71
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Acuzată de opoziție că municipalitatea craioveană propune ca o serie de spectacole și manifestări cultural-sportive să aibă loc în luna mai, lună de campanie electorală, Olguța Vasilescu le-a răspuns consilierilor liberali că nici măcar nu mai are nevoie de imagine și că nu s-a folosit niciodată de evenimentele inițiate de administrația locală pentru a se promova pe ea sau partidul: ”Eu nu mai am nevoie de campanie electorală”, a afirmat primarul Craiovei, astăzi, în cadrul ședinței consiliului local. Edilul a răspuns, astfel, de ce nu are mai multe apariții publice și de ce a refuzat invitațiile la dezbateri alături de ceilalți candidați.

 

Festivalului Mondial de Poezie „Mihai Eminescu”(10-14 mai 2016), „Luna Tango” (mai 2016), Concursul Naţional de Dans Modern al Persoanelor Deficiente de Auz „Graţie pe aripile dansului” (mai 2016), Campionatului Naţional Universitar de Fotbal Feminin în cadrul proiectului „Craiova-Capitală Europeană a Sportului în 2017” (luna mai 2016), „Zilele Mihai Viteazul”, ediţia a IV-a (21-22 mai 2016); Zilele Municipiului Craiova 2016, ediţia XX (23 mai – 29 mai 2016) –  toate sunt programate în luna mai, fapt care i-a nemulțumit pe liberali, care consideră că edilul în funcție beneficiază, astfel, de publicitate electorală pe banii craiovenilor.

 

În fiecare an, evenimentele sunt în jurul acelorași date, nu s-au schimbat nici anul acesta, nu s-a făcut  nicio excepție. Acum 4 ani s-a stabilit data de către istorici pentru Zilele Mihai Viteazu (…) la niciunul dintre evenimentele de luna aceasta nu se face niciun fel de publicitate electorală, iar pe mine nu cred că m-ați văzut în patru ani niciodată urcând pe o scenă de Zilele orașului de Zilele Mihai Viteazu ș.a.m.d., (…) Acest lucru se va întâmpla și anul acesta, tocmai pentru că am vrut să evităm publicitatea electorală sau a partidelor când este vorba de niște evenimente atât de importante pentru tradiția și istoria orașului”, le-a răspuns primarul Olguța Vasilescu.

 

Nu în ultimul rând, aș vrea să fac o precizare: eu nu am nevoie de campanie electorală, eu nu am panouri prin oraș, eu nu răspândesc pliante, pentru că eu nu mai am nevoie de campanie electorală”, a conchis edilul.



71 COMENTARII

  1. #21
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    260

    Nici nu te mai inscrie in cursa ca oricum iei 1 la suta . Desteapta muiere ce rost mai are stie ca nu o mai voteaza nimeni stie ce rahat a facut ce prapad a facut si ce sa mai cheltui bani degeaba pe pliante .

  2. #22
  3. #23

    Acum ai nevoie de un avocat…

  4. #24

    Nici noi nu mai avem nevoie de tineeee ciumaa

  5. #25

    Nastase si Ponta tot asa de aroganti au fost ,dar au fost aruncati la cosul istoriei la vot.Istoria se va repeta si cu tine.

  6. #26

    La cat de nesimtita esti nici nu este nevoie …………

  7. #27

    Ce a facut Olguta ,a terminat proiectele lu Solomon ,a vandut terenurii ,a distrus cel mai frumos parc al Craiovei ,nu mai vorbesc de fotbal ca mie unul imi este rusine sa spun ca aceasta clona este echipa Craiovei ,nu are absolut nimic cu fosta echipa ,este o adunatura de corupti care nu au nici o treaba cu adevarata echipa a Olteniei Fc U Craiova

  8. #28

    Bogdan Smarandache Ma si miram cand o sa apara pupincuristii, sa ne spuna iar, cat bine a facut acestui oras defapt larguta, si noi nu avem ochi sa vadem . HA,HA,HA Plateste bine partidul sa-i pupati in cur? ca poate ma tenteaza si pe mine, daca ies bani frumosi, ca nu ma dor tastele sa-i laud. Dar imi place ca inca aveti tupeu sa spuneti ca a facut si a dres, si lumea nu este recunoscatoare. Da chiar nu vedeti ca nu va mai inghite lumea? chiar asa tupeu aveti sa veniti sa ne intoxicati si sa ne spuneti cat de tare este alcooluta larguta ? Am auzit ca e tare la sprit, duce mult, baga 2-3 sub masa, la asta ar fi posibil, nu stiu ce sa zic, o fi tare.

  9. #29

    nu ma asteptam la un discurs inteligent.La fel de aroganta,lipsita de bun simt si consistenta.

  10. #30

    Parcul arată tragic. E făcut praf de buldozerele care au trecut peste parc exact cum ai trece pe un teren viran, nu peste o zonă protejată cu plante și animale.

  11. #31

    Are dreptate de ce sa mai facă campanie ca lumea oricum nu o mai votează

  12. #32
  13. #33

    Olguța Vasilescu, (p) rimarul care a distrus Parcul Romanescu.

  14. #34

    Și are șanse să fie votată iar, deoarece sunt mulți candidați și un singur tur de scrutin.
    Cei care nu o doresc pe ea vor vota cu șapte candidați, iar prostimea (+ voturile furate masiv de PSD, ca la toate alegerile, de fapt) se ține scai de Olga/PSD.
    E de ajuns să fie votată de sub 30% ca să ajungă iar primar.
    Orașul va fi un haos în următorii ani, pt că nu prea vom avea primar, ea fiind ocupată cu drumurile la DNA și orașul, eventual, cu noi alegeri șamd.
    E jale…

  15. #35

    Nu as vrea sa ofensez pe nimeni , dar apropo de audiente sa stiti ca am fost la dansa si problema mea fara iesire sa rezolvat an cateva zile

  16. #36

    Ce prostime suportă grădina domnului, e nevoie si de dintrastia, bine e de inteles in cârciumă cam asa se vorbește Catalin , dacă vroiai sa spui ceva interesant poate iti dădeam dreptate dar nu faci decât să jugnesti
    Are multe probleme si olguta , cea mai mare este termo de care văd că tin toti cu dintii( sunt functii politice de care se folosesc pt a premia
    gonacii din campanie)
    Am vazut acum că au făcut receptia la calea bucuresti ori calea bucuresti nici nu e terminată ( trotuare ne turnate, intre pasaj si universitate au aparut deja gropi) si altele imputabile ei dar nu poti să îi permiti lui mititelu să te santajeze cu echipa
    Nu poti să îi reproșezi lu olguta că o firmă care a participat la o licitație si a castigat o nu îsi face treaba
    Cu parcul să vedem ce iese după ce se termina, centrul zic eu a iesit f bine
    Are si ea anumite probleme si până la urmă e bine să fie un ziar ca gds care să îi caute nod in papură pt a face lucrurile cât mai bine
    Nu am nici un beneficiu cu exceptia a ceea ce face in Craiova
    Am fost în audiență la primărie cu debransarea si nu m au ajutat dar asta nu înseamnă că o să înjur primăria toată viata

  17. #37
  18. #38
  19. #39

    Claudiu-Gabriel Gămulescu Sincer si din inima va mărturisesc ca-mi pare rau de ce aflu, de dezastrul din parcul Romanescu .Aceiasi firma MITLIV s-a ocupat si de distrugerea parcului Teatrului Național .Aceste parcuri erau simboluri sacre ale orașului Craiova.O primărița care a dovedit clar ca habar nu are sa conducă un oraș ,a luat in graba si fara un temeinic studiu ,hotărâri pripite ,absolut aiurea.Individa ar trebui judecată ,este penal ce s-a întâmplat .Dar întrebarea care se pune ,oare nu a putut nimeni sa oprească asemenea acțiuni nesăbuite ?Specialiștii nu au avut nimic de zis,unde s-a aflat demnitatea lor profesională ? Răspund eu,au fost adormiți de imaginea fotogenică a acestei individe si de tupeul păgubos al acesteia,tupeu cultivat de cel ce ia fost mentor ,Corneliu Vadim Tudor…Multa prostie ,Craiova si craiovenii nu aveau nevoie de asa ceva ,păcat ,mare păcat de acest oraș .Motivul pentru care aceasta individa,Lia Olguța Vasilescu,evita contactul cu publicul ,este teama pentru greselile grosolane ce le-a comis si culmea mai si candidează la un nou mandat !Craiova are nevoie de un primar priceput si deștept ,un bun conducator care sa iubească mult acest oraș ,CRAIOVA ARE NEVOIE DE UN PRIMAR BUN.

  20. #40

    Claudiu-Gabriel Gămulescu aveti dreptate, dar anii de intuneric si stergere a valorilor, credintelor, idealurilor,demnitatii isi spun cuvantul.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.