Tramvaiul lui Moş Crăciun, dublat de lucrările din Centru

Tramvaiul lui Moş Crăciun, dublat de lucrările din Centru

2.219
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

CRAIOVA. Tramvaiul lui Moş Crăciun, oferit în mod tradiţional copiilor din Craiova de regia locală de transport va circula anul acesta în dublu exemplar pe ruta Universitate – Electroputere.

Regia Autonomă de Transport Craiova va pregăti pentru Crăciun nu una, ci două tramvaie pentru cei mici. Nu dintr-un acces de  generozitate, ci prin forţa împrejurărilor, garniturile de tramvai circulând prin oraş cuplate câte două de când au început lucrările la pasajul suprateran de la KM 0, care au retezat temporar circulaţia pe Calea Bucureşti, cu tot cu linia de tramvai.

Cele două tramvaie festive vor circula pe 24 şi 25 decembrie împodobite cu ornamente de Crăciun şi având la bord, pe lângă vatmani, crăciuniţe care vor oferi dulciuri celor mici. Directorul general al RAT Craiova, Marinel Florescu, spune că pe mijloacele de transport împodobite nu se va circula gratis, însă nici vreo vastă şi minuţioasă operaţiune de control nu se anunţă în tramvaiele cu pricina.

“Pot să vă spun că toţi copiii care vor urca în acest tramvaie vor primi din bomboane din partea crăciuniţelor noastre. Ca director al RAT nu pot să asigur pe nimeni că va circula gratuit, însă am o bănuială că echipele de control nu vor fi foarte aspre în aceste tramvaie”, a spus Florescu.

 

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.