Accident pe Calea Bucuresti

Accident pe Calea Bucuresti

6.665
125
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(12 voturi, media: 2,83)

Update ora 21:00 Soferul lucreaza la RAT Craiova si este in varsta de 39 de ani. El este acuzat de ucidere din culpa si părăsirea locului accidentului. A declarat la audieri ca nu si-a dat seama de ce s-a întâmplat.

Update: Din primele cercetari rezulta ca persoana decedata a fost lovita de un autocamion/autobuz, soferul parasind locul accidentului. Se fac cercetari pentru depistarea acestuia.

Soferul lucreaza la RAT Craiova si este in varsta de 39 de ani. El este acuzat de ucidere din culpa si părăsirea locului accidentului. A declarat la audieri ca nu si-a dat seama de ce s-a întâmplat.

In urma cu cateva momente o persoana care circula pe calea Bucuresti din Craiova in zona Stomatologiei a cerut ajutorul unei alte persoane pentru a chema ambulanta.

La fata locului a ajuns un echipaj SMURD care incearca sa resusciteze o persoana aflata in stare critica.

Dupa mai multe incercari de resuscitare, persoana respectiva a decedat, aceasta avea 80 de ani.

 

Revenim cu detalii.

 



125 COMENTARII

  1. #41

    Mai jignitor este faptul ca lumea proasta, retardata, slab pregatita psihic si cu clase mai putine decat trenul , apasa butonul „imi place” la o asemenea stire … 67 de retarzi si sigur numarul va creste !

  2. #42
  3. #43
    Newcomer
    Data de inscriere
     03-04-2014
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    49

    Deci este vorba de un batran care momentan nu se stie cum s-a intamplat deci Autor necunoscut desi spre final politia fugea spre Podul Electro mai precis cand am ajuns eu acolo studiau un autobuz,
    Ceea ce pot spune si eu chiar am filmat cei de la SMURD chiar si-au facut treaba mai bine de 30 de minute au incercat sa il aduca la viata pe batranul accidentat

    Ne recomandat celor slabi de inima Filmare reala

    https://youtu.be/ngSTM2VP5Hk

  4. #44

    o betivancă ordinara. Esti ruda cu ea?

  5. #45
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4967

    Ce s-a intamplat frate acolo? Au dat si au fugit??? Incredibil asa ceva… Au raportat idiotii videoclipul.. de ce l-au raportat nu stiu. Era bine sa vada toti idiotii ce se poate intampla din cauza vitezei si neatentiei !!!!
    Trebuie sa facem o petitie ceva in legatura cu intersectiile astea.. de pe calea bucuresti si sa-l tragem in teapa pe ala de a proiectat/avizat porcariile astea de intersectii.

    Cand vine DNA si pe la Craiova pe la permise auto si pe la policlinicile de fraudeaza examenul psihologic????

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  6. #46
    Member
    Data de inscriere
     12-10-2010
    Mesaje
    227

    ce comentarii )))) „blurati pozele ca eu sunt sensibil…” pnm, traiti in strainatate? sculati-va, prostilor, ca maine o sa fiti voi acolo. vai de mama voastra.

  7. #47

    A fost lovit de un autobuz/camion. Soferul a fugit de la fata locului. Politia face cercetari peste depistarea acestuia.

  8. #48

    Data de inscriere
     02-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    22832

    Update:
    Din primele cercetari rezulta ca persoana decedata a fost lovita de un autocamion/autobuz, soferul parasind locul accidentului. Se fac cercetari pentru depistarea acestuia,

  9. #49

    Ce treaba are olguta cu accidentul ? Esti un idiot, sunteti cei mai prosti oameni posibili, va legați de orice lucru numai sa criticati pe cineva, penibililor

  10. #50

    Ce cacat a facut betiva asta???

  11. #51

    Craiova , orasul fara pasaje subterane. Marile orase au asa ceva pe arterele principale.

  12. #52
  13. #53

    Cine nu e obisnuit sa vada sange, ar trebui sa se obisnuiasca , pentru a nu se pierde cu firea daca va fi pus in fata unei situatii de genul .. Accidente se intampla la tot pasul…macar sa ne pastram calmul si sa incercam sa ajutam victima pana la venirea ambulantei…sau ne panicam,o luam la fuga si lasam omul intr-o balta de sange?ca deh..e scarbos sa ne apropiem..

  14. #54

    One more pic like this = dislike

  15. #55

    nenorocitii merg cu suta la ora

  16. #56

    80 de ani??? Doamne in loc sa aibă Sărbători fericite. . O întind rudele pe masă (

  17. #57

    De multe ori stiu ca suntem pusi in fata unor situatii neprevazute.. Din dorinta de a face bine, facem rau.. Cand nu esti instruit asupra acordarii primului ajutor, e bine sa ne abtinem pentru ca putem face mai rau omului care are nevoie de ajutor. De multe ori oamenii care au avut diverse accidente au suferit mai mult sau au murit din cauza acordarii masurilor de prim ajutor eronat. Cu ce sunt eu de acord? Cu instruirea minima, inca de la scoala, a fiecaruia dintre noi pt a acorda masuri de prim ajutor.

  18. #58

    De acord. Dar lucrurile acestea se intampla din ignoranta, superficialitate..avem atatea mijloace de informare, fiecare ar putea invata notiuni de baza de prim-ajutor… poate ca nu putem noi face ceea ce fac medicii, dar macar sa tii victima constienta pana la sosirea ajutoarelor,sau sa opresti o hemoragie prin ridicarea unui membru, sau prin legare cu un fular deasupra locului leziunii…sunt gesturi care pot face diferenta dintre viata si moarte…. Unde mai pui la socoteala ca multi dintre noi suntem soferi si avem la examenul teoretic si intrebari despre primul ajutor si totusi cand suntem pusi in fata faptului ne pierdem cu firea si nu putem da o mana de ajutor..

  19. #59

    Ionuţ Drăgan , subumanule, dacă era mă-ta acolo, tot așa vorbeai? De organele mă-tii tot așa vorbești, gunoi psihopat?

  20. #60

    Craiova Forum, dacă era unul din voi, copiii sau soții/soțiile sau părinții voștri acolo, tot poze din astea puneați? Ce fel de indivizi sunteți și ce fel de indivizi vreți să atrageți cu asemnea poze? Foarte grețos modul în care faceți bani. Îi arăți și copilului tău pozele astea, bă?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.