Activităţi ale Biroului Rutier Craiova

Activităţi ale Biroului Rutier Craiova

264
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 
    Efectivele Biroului Rutier Craiova au organizat şi executat împreună cu reprezentanţi R.A.R. Dolj o acţiune în municipiul Craiova pe linia verificării stării tehnice a autovehiculelor, un accent deosebit punându-se pe verificarea autovehiculelor înmatriculate în alte state.
Au fost controlate 134 de autovehicule, fiind constatate 86 de abateri de natură contravenţională pentru care s-au aplicat sancţiuni contravenţionale în sumă de 10100 lei. De asemenea, au fost retrase 13 certificate de înmatriculare şi reţinute 3 permise de conducere.
Exemplu: F.MARIUS, 22 ani, din Craiova, a condus un autoturism pe Calea Bucureşti, având coloana de evacuare a gazelor modificată precum şi cu amvelopele uzate peste limita legală admisă.
Acesta a fost sancţionat cu amendă în valoare de 280 lei, totodată, fiindu-i reţinut certificatul de înmatriculare al autovehiculului până la remedierea defecţiunilor tehnice.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.