Actualitate / 8 Martie sărbătorit la Craiova printr-o serie de evenimente. Iată...

Actualitate / 8 Martie sărbătorit la Craiova printr-o serie de evenimente. Iată programul complet

503
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ziua Internaţională a Femeii este sărbătorită şi la Craiova printr-o serie de evenimente culturale şi nu numai. Programul începe la Biblioteca Judeţeană “Alexandru şi Aristia Aman” şi continuă cu distracţia din barurile craiovene. 

La Secţia Mediateca a Bibliotecii Judeţene din Craiova va avea loc mâine, de la ora 14.30 o activitate cu tema “8 Martie – Ziua Femeii” la care vor participa elevi de la Palatul Copiilor coordonaţi de profesorul Felicia Calmuc. Aceştia vor viziona filmul educativ “Players in Pigtails” şi se vor implica în workshopul “Felicitare pentru mama”. De asemenea, la Casa de Cultură “Traian Demetrescu”, începând cu ora 16.00, copiii de la Cenaclul de Pictură “Junior Art” îşi vor expune lucrările realizate special pentru Ziua Internaţională a Femeii. Tinerii artişti sunt coordonaţi de Magda Buce Răduţ, Hermina Ionela Dobrică şi Ioana Tatiana Geambaşu. La Filarmonica Oltenia va avea loc un concert coral dedicat zilei de 8 Martie, iar la Teatrul Liric “Elena Teodorini” soliştii şi ansamblul de balet ai instituţiei vor oferi spectacolul “Fascinaţia Dansului”.

Seară de 8 Martie cu distracţie

Programul de seară începe în “Irish Way” cu “Ladies Night – Champagne Party”, o petrecere la care doamnele şi domnişoarele vor primi şampanie din partea casei. În “Play” va fi seară de karaoke, iar “Pub’s Pub” pune la cale o cântare live de la ora 22.00. “Sweet Escape” a pregătit un show de striptease şi animaţie, petrecere la care au acces numai femeile. “Patrick’s Pub” promite că de 8 Martie “doamnele şi domnişoarele vor avea parte de multe surprize” la Cocktail Party, iar “Rendez-Vouz” îi primeşte pe cei din trupa “Cortez”.

8 Martie se încheie cu dans şi distracţie la Helin Gold Studio din Craiova.


 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.