Anunț oficial Ford: demarăm producția lui B-Max la Craiova pe 25 iunie

Anunț oficial Ford: demarăm producția lui B-Max la Craiova pe 25 iunie

412
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În luna mai, Ford a demarat și producția de motoare în România. Cu 180 de milioane de euro, compania a transformat şi modernizat uzina de motoare de la Craiova unde este produs cel mai nou propulsor al companiei: EcoBoost-ul de 1.0 litri. Conform oficialilor companiei noua fabrică de motoare este rezultatul unei investiţii de 180 milioane EUR (aproximativ 235 milioane USD). În total, Ford investeşte peste 675 milioane euro (aproximativ 875 milioane USD) în producţia de motoare şi vehicule în România.

Conform oficialilor Ford, aproximativ 60.000 de autoturisme vor ieși, anul acesta, de pe linia de asamblare a uzinei de la Craiova. Proprietarul fabricii de automobile de la Craiova s-a angajat să mărească producția, până la cel puțin 100.000 de unități, în 2013. În cel mai fericit caz, Ford va asambla, anul viitor, în România, 150.000 de autoturisme.



2 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     15-05-2012
    Mesaje
    2

    * lansare noului B-Max la Craiova
    **e o lansare dar nu se fabrica in rom
    *asa ca pica bine Guvernul Romaniei care e mintit in fata
    *lansare una imaginara de 3 ani si ceva se fac investiti peste investiti spune careva ce produc
    nu se vede ani trec poate sau specializat in productie de …??.. nu se vede
    furnizori stau pe bara nu au comenzi
    Piese auto de calitate face o masina mai sigura nu un motor un intreg de componente care nu se produc avem motor dar restu mai trebuie inca 3 ani sa auzim iar
    Ford a demarat și producția ……….
    la noi in tara se scoteau pe banda un intreg face o masina mai sigura nu un motor este ceva nou nu cred

    0 mica comparatie
    Dacia este un produs de export important pentru România. Modelele asamblate la Piteşti
    pleacă în lumea întreagă în diverse forme şi sub toate mărcile grupului Renault. Iată ce înseamnă azi Dacia în lumea întreagă.

    Dacia a devenit un fenomen internaţional. Produsele de la Mioveni au ajuns să exportate în foarte multe ţări de pe glob. În Europa în special, Dacia s-a impus pe câteva pieţe unde până acum câţiva ani acest lucru ar fi fost considerat imposibil.

    Noile Mercedes, cu motor de Dacia Duster

    Versiunea A 180 CDI a noului Mercedes va fi echipata cu un motor dCi de 1,5 litri si, conform Autoblog, va dezvolta 109 cai putere. Consumul mediu este estimat de fabricant la 3,8 litri/100 km

    Propulsorul este montat in prezent si pe modelele Dacia Duster, Lodgy, dar si pe Renault Megane sau Fluence. Motorul pentru A 180 CDI va fi produs la uzina Renault , iar Mercedes a cerut modificarea unor componente la nivelul standardelor sale, printre care intercooler-ul si alternatorul.
    RAMINE SA FACEM COMPARATIE Mercedes, cu motor de Dacia Duster
    FORD 3 ANI EXPERIENTA PRODUCTIE MASINI = O-REALIZARI -0-MODELE -0

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     17-02-2012
    Mesaje
    14

    se vede dupa cum scrii ca nu ti-a placut la scoala.Stai jos,ai nota 3.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.