Au alimentat cu benzina si au fugit

Au alimentat cu benzina si au fugit

288
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În noaptea de 24/25.01.2012, la ora 03:00, poliţiştii Secţiei 5 Craiova au fost sesizaţi de către R.MARIUS, 27 de ani, din Craiova, angajat al unei staţii peco din municipiu cu privire la faptul că un bărbat a alimentat autoturismul după care a părăsit zona fără a achita contravaloarea.
La scurt timp de la primirea sesizării poliţişti din cadrul secţiei aflaţi în executarea serviciului pe B-dul Oltenia au observat doi tineri care încercau să schimbe numerele de înmatriculare ale unui autovehicul. Suspecţii, la vederea organelor de poliţie, au încercat să îşi asigure scăparea demarând în trombă cu autoturismul, însă au fost reţinuţi de poliţişti.
Cei doi au conduşi la sediul unităţii de poliţie şi au fost identificaţi ca fiind R.PETRIŞOR, 25 de ani şi M.CECILIAN, 24 de ani, ambii din Craiova. Cu prilejul controlului efectuat în autoturism, pe bancheta spate a fost găsită o plăcuţă cu număr de înmatriculare, precum şi un cuţit tip briceag.
Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că aceştia au alimentat autoturismul cu benzină de la o staţie peco, iar în momentul în care conducătorul auto intenţiona să plece angajatul staţiei a încercat să-i oprească apucându-se cu mâna de mânerul portierei dreapta faţă, moment în care R.PETRIŞOR a demarat în trombă. De asemenea, s-a stabilit faptul că în momentul comiterii faptei pe autoturism erau montate plăcuţele găsite ulterior de poliţişti.
În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui autovehicul nu numere false şi port fără drept de armă albă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.