Au început lucrările la pilonul fisurat al pasajului suprateran

Au început lucrările la pilonul fisurat al pasajului suprateran

599
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Săptămâna trecută au apărut mai multe fisuri la unul dintre pilonii pasajului suprateran din Craiova. Crăpăturile au apărut din cauza gerului, deoarece un compensator (un telescop pentru trepidații) s-a blocat. De când au văzut crăpăturile, unii șoferi nu mai au curaj să urce pe pasaj. “Nu e normal ca o asemenea lucrare să țină câțiva ani. Mi-e și frică să mai trec pe acolo. Mai bine o iau pe stradă decât să mai urc. Dacă se rupe?”, ne-s spus un șofer.

 

O echipă de muncitori a început măsurătorile pentru a stabili care sunt pașii de făcut pentru remedierea problemei. “Constructorul face măsuratorile impuse de proiectantat, șuruburile de la toți compensatorii vor fi slăbite pentru a se verifica profunzimea. În funcție de rezultate se va decide ce lucrări trebuie făcute”, a declarat Mihail Genoiu, viceprimarul Craiovei.

4 COMENTARII

 1. #1
  Member
  Data de inscriere
   03-11-2006
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  192
  nu trebuie reinventata roata, ci imbunatatita...
 2. #2
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  5166

  Nu mi se pare normal ca la nici 2 ani sa crape compensatorul/ stalpul.. Lucrari de mantuiala. De fapt si proiectul pasajului este sub orice critica..cu stalpii aia pe mijloc.. magnet pentru soferii inconstienti.. Eu l-as demola pasajul asta.. la fel cum as demola si parcarea SUB&SUPRATERANA de la Teatrul National..

  Sa mai zic de modernizarea „Calea Bucuresti” cu benzile alea inchesuite dupa intersectii si cum faci slalom pe benzi.. ?? Macar in Bucuresti ai 4 benzi ai unde sa faci slalom dar in Craiova doar 3 inghesuite.. (pun si linia de tramvai)..

  V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
 3. #3
  Member
  Data de inscriere
   06-07-2007
  Mesaje
  187

  Nu stiu ce rol au pistoanele alea, dar par minuscule in comparatie cu latimea podului.

 4. #4
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  5174

  Iti dai seama ca au apelat si ei la solutia cea mai economica posibila Eu zic ca la un cutremur de peste 7 grade pasajul asta se prabuseste

  V.M.P.T.I.I.I.2015 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.