Bucovăţ, Dolj: Minoră dispărută de acasă. Familia şi poliţia solicită ajutorul cetăţenilor

Bucovăţ, Dolj: Minoră dispărută de acasă. Familia şi poliţia solicită ajutorul cetăţenilor

738
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii Postului de Poliţie Bucovăţ efectuează verificări pentru depistarea minorei de 13 ani, ENEA Ionela Cristina, din aceeaşi localitate, care a dispărut de la domiciliu. În noaptea de 7 spre 8 mai a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliţiei Bucovăţ au fost sesizaţi despre faptul că Enea Ionela Cristina, de 13 ani, din localitatea Bucovăţ, a plecat de la domiciliu, în jurul orei 23.00, în urma unei discuţii contradictorii cu mama sa şi nu a mai revenit până în prezent. 

După ora dispariţiei, aceasta a fost văzută de unchiul său deplasându-se spre islazul din comună, situat în apropierea casei sale.
În momentul dispariţiei, minora purta fustă de culoare albă, bluză de culoare neagră şi era încălţată cu o pereche de şlapi.

Semnalmentele persoanei dispărute: înălţime 1,55 – 1,60 m, 60 kg, constituţie atletică, păr şaten, ochi căprui, iar ca semne particulare are o cicatrice în zona ochiului stâng.

Potrivit reprezentanţilor poliţiei, minora are afecţiuni medicale, care îi provoacă tulburări de comportament.

Familia fetei nu a putut pune la dispoziţia poliţiştilor o fotografie a acesteia.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112, ori la 116.000.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.