Cadre inspirate din oraş și din jurul lui, expuse la a II-a...

Cadre inspirate din oraş și din jurul lui, expuse la a II-a ediţie #InstaCraiova

2.972
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Utilizatorii cu un profil public de Instagram din Craiova au fost provocați, în perioada 29 martie – 2 mai, să surprindă cadre inspirate din Craiova și din jurul orașului, să urce fotografiile pe rețeaua de socializare, utilizând hashtagul #InstaCraiova. 100 dintre aceste fotografii au fost selectate și vor fi expuse în a doua ediție a proiectului, pe data de 12 mai 2017, ora 18:00.

Asociația April Hub împreună cu Comunitatea Instagram Craiova vă invita la vernisajul expoziției de fotografie #InstaCraiova – ediția a II – a, vineri, 12 mai, ora 18:00, la Sala Studio a Teatrului pentru copii și tineret Colibri Craiova (Str. Calea București, nr. 56). În cadrul evenimentului, Eli Adam, consilier imagine – Style Affairs Image Store & more va susține un scurt workshop de stil.

Peisaje, portrete, fotografii ce surprind momentele de fericire și momentele zilnice din viața craiovenilor vor fi expuse într-un decor floral. Expoziția va fi deschisă în perioada 13 mai – 06 iunie 2017, în intervalul orar: 10:00 – 13:00, 16:00 – 19:00, de luni până vineri, iar sâmbăta în intervalul orar 16:00 – 19:00.

Cei mai activi Instagrameri vor primi invitații la diverse evenimente organizate în cinstea lor, precum o degustare de cafea sau o degustare de vin și brânzeturi, evenimente ce vor avea loc pe perioada expoziției, în diferite locații.

Din august 2016, de la începerea proiectului fotografic, până în prezent, peste 2.500 de fotografii spun povestea craiovenilor sub hashtagul #InstaCraiova. Proiectul fotografic #InstaCraiova, organizat de Asociația April Hub împreună cu Comunitatea Instagram Craiova, se bucură de sprijinul Teatrului pentru Copii și Tineret Colibri, Florăria April, având ca parteneri: Starbucks România, Style Affairs Image Store & more, Asociația Bloggerilor Olteni și OakEvents.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.