Cercetaţi penal, deşi au crezut că au comis furtul perfect

Cercetaţi penal, deşi au crezut că au comis furtul perfect

243
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

La data de 13.08.2012, ora 14.00, lucrători ai Secţiei de Poliţie Rurală Nr.8 Poliţie Rast au fost sesizaţi cu privire la faptul că lui C.MARIN, 62 de ani, din comuna Mischii, aflat în vizită în localitatea Negoi, i-a fost sustras portofelul în care se afla suma de 5.000 lei.

În temeiul sesizării poliţiştii s-au deplasat la locaţia indicată unde s-a constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, fapt pentru care au fost demarate cercetările şi investigaţiile în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Astfel, în aceeaşi zi, ca urmare a activităţilor specifice întreprinse de către poliţiştii doljeni au fost identificaţi făptuitorii în persoana lui C.C., de 16 ani şi B.ARUN,  de 19 ani, ambii din comuna Negoi, judeţul Dolj.

În cauză, poliţiştii au luat legătura cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Băileşti care, în baza materialului probator analizat, a propus efectuarea a două percheziţii la domiciliile suspecţilor, propunere materializată prin emiterea a două autorizaţii de percheziţie.  Astfel, cu această ocazie, la domiciliile suspecţilor au fost găsite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor portmoneul, actele de identitate şi suma de 2.200 lei din totalul sumei de 5.000 lei sustrase.

Pe numele celor doi suspecţi au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii continuând documentarea activităţii infracţionale.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.