Conducător auto recalcitrant

Conducător auto recalcitrant

710
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 
În data de 24.09.2012, ora 14.45, lucrătorii Poliţiei oraş Dăbuleni aflaţi în filtru auto pe DN 54 A în Dăbuleni, au oprit un autoturism condus de C.ADINEL, 33 de ani, din localitate.
Conducătorului auto i-a fost solicitate documentele pentru control, acesta declarând că nu le are asupra sa. Întrucât acesta emana miros de alcool şi a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, a fost condus la sediul Poliţiei oraşului Dăbuleni.
La sediul poliţiei C.ADINEL, cunoscut cu antecedente penale şi condamnat pentru fapte cu violenţă, a avut un comportament violent şi a încercat să fugă, reuşindu-se imobilizarea acestuia. A fost testat alcoolscop cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Celui în cauză i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.