Craiova: Arme descoperite şi confiscate din casa unui craiovean

Craiova: Arme descoperite şi confiscate din casa unui craiovean

1.444
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Poliţişti din cadrul Biroul Arme Explozivi Substanţe Periculoase au efectuat, astăzi de dimineaţă, o percheziţie domiciliară la locuinţa unui tânăr de 19 ani, Abel Răducanu, din Craiova, în cadrul unui dosar penal aflat în lucru la această formaţiune sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. În urma percheziţiei, în casa suspectului au fost identificate patru arme neletale, diferite mărci, toate calibru 9 mm.
Potrivit poliţiştilor, percheziţia a fost solicitată magistraţilor Tribunalului Dolj în baza unei informaţii deţinute de către poliţişti şi a dovezilor obţinute în urma unei supravegheri operative desfăşurate în ultimele zile. În timpul percheziţiei în locuinţă au fost identificate un număr de 4 arme neletale, diferite mărci, toate calibru 9 mm.
Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit faptul că armele respective au fost achiziţionate din Bulgaria şi introduse în ţară pe 29 ianuarie a.c. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de deţinerea de arme neletale din categoria celor supuse autorizării, fără drept şi contrabandă calificată cu arme.
La percheziţie au participat şi poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, Secţia 6 Poliţie şi Serviciul pentru Acţiuni Speciale Dolj, iar armele identificate au fost ridicate de organele de poliţie în vederea cercetărilor.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.