Craiova: Contrele din Consiliul Local vor fi măsurate cu clepsidra

Craiova: Contrele din Consiliul Local vor fi măsurate cu clepsidra

818
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 Ședința extraordinară de Consiliu Local Craiova a oferit încă o dată un spectacol gratuit, dat de consilierii locali ai diferitelor formațiuni politice. S-a ajuns până acolo încât președintele de ședință, viceprimarul Cristina Calangiu, a scos o clepsidră pe masă pentru a-i cronometra pe vorbitori.

Nouă puncte au fost pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Local. Mare parte dintre ele au fost legate de rectificări bugetare. Consilierii locali nu au ratat nici această ocazie pentru schimburi de replici care nu prea fac obiectul unei ședințe de consiliu.

Dan Cherciu, de la PDL, a cerut ca executivul să nu mai ia alte orașe ca exemple pentru dezvoltarea Craiovei.

“Văd că începem să luăm modele orașe mici, cum e Slatina. Mai avem să luăm Dăbuleniul ca reper”, a spus Cherciu.

În replică, primarul Lia Olguța Vasilescu a precizat că la Slatina se implementează cel mai modern sistem de colectare a gunoiului menajer.

Și Mărinică Dincă a avut câteva intervenții care l-au făcut pe președintele de ședință, Cristina Calangiu, să scoată pe masă o clepsidră.

“Toată lumea este rugată să vorbească în timpul în care trece clepsidra”, a spus Calangiu.

S-a votat și aprobarea studiului de fezabilitate pentru adăpostul de câini. Consilierul PP-DD Ionel Pană a spus că ar fi mai bine ca un ONG să se ocupă de această situație, putând să obțină chiar fonduri europene.

“Faceți dumneavoastră un ONG”, a fost replica primarului Vasilescu.

Într-un final, vorba viceprimarului Calangiu, “Slavă Domnului”, s-a ajuns și la punctul 9.

Consilierii și-au dat mâna și au plecat în treburile lor. Se vor întâlni săptămâna viitoare, probabil în același ton și cu aceleași replici. Parcă începe să ne fie  dor de Ani Gheorghe. Deși oricând îi poate lua cineva locul.

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.