Craiova: Crosul Îndrăgostiţilor legați cu șnur, în Parcul ”Romanescu”

Craiova: Crosul Îndrăgostiţilor legați cu șnur, în Parcul ”Romanescu”

683
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Îndrăgostiții sunt invitați, pe 28 februarie, să alerge împreună, pe o distanţă de 1.500 m, legați intre ei cu un şnur, ca un simbol al iubirii. Evenimentul este inedit și denumit sugestiv – Crosul Îndrăgostiţilor. Pentru a participa la această competiție, concurenţii se vor înscrie la unul dintre punctele situate pe platoul din zona Poarta Principală – Parcul Nicolae Romanescu, sâmbătă, 28 februarie, începând cu ora 10.00. Startul se va da la ora 11.00 şi se va alerga pe traseul: Poarta Principală – Aleea laterală dreapta – Restaurant Ciobănaşul – Aleea Centrală – Teatrul de vară – Poarta Principală.

Crosul se adresează tuturor categoriilor de vârstă, toate cuplurile care vor trece linia de sosire putând participa la o tombolă cu premii asigurate de organizatori si sponsori.

Evenimentul este oraganizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj. Partenerii evenimentului sunt Primăria Municipiului Craiova, PRO EFS Craiova, Pizza Forum, Covetaria Vivien, Hotel Restaurant Flormang și OAK MEDIA.

3 COMENTARII

 1. #1
  0-day Member
  Data de inscriere
   23-02-2015
  Locatie
   Londra
  Mesaje
  8

  Foarte tare!!

 2. #2
  Spammer
  Data de inscriere
   23-01-2006
  Mesaje
  2887

  Oare a mers cineva?

 3. #3
  Junior
  Data de inscriere
   20-01-2015
  Mesaje
  64

  Nu stiu , dar suna bine . Sigur au fost doriitori .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.