Craiova: Fermecat de o vrăjitoare, pentru 2.100 de parale

Craiova: Fermecat de o vrăjitoare, pentru 2.100 de parale

3.022
21
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 5,00)

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Craiova, a apelat la serviciile unei vrăjitoare din oraș, pe 10 iulie a.c.. Acesta a mers la o casă de pe Strada ”Bărbătești” pentru a se întâlni cu ”specialista”, după ce, anterior, stabilise o întâlnire cu aceasta. Femeia i-a luat banii – 2.100 de lei – numai că incantațiile vrăjitoarei au întârziat să-și facă efectul.

Verginică P. a mers la Secția 6 Craiova și a reclamat faptul că vrăjitoarea i-a luat banii și a refuzat să-i restituie. Bărbatul le-a spus polițiștilot că a dat de bunăvoie suma de 2.100 lei persoanei respective pentru a-și face efectul farmecele, iar după ce a ieșit în stradă și-a dat seama că a fost înșelat.

În data de 10 iulie 2014, în jurul orei 13.00, poliţiştii Secţiei 6 Craiova au fost sesizaţi de un bărbat de 43 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că în cursul aceleiași zile, în jurul orei 14.00, s-a deplasat la un imobil situat pe strada Bărbătești din Craiova pentru a i se efectua servicii de vrăjitorie, după ce în prealabil stabilise o întâlnire cu o persoană de sex femeiesc, iar aceasta i-a luat o sumă de bani și refuză să o restituie. Deplasându-se la imobilul respectiv, oamenii legii nu au găsit nici o persoană care să corespundă semnalmentelor date de către partea vătămată, însă în urma verificărilor efectuate au identificat persoana în cauză stabilind că se numeste Cristina I., de 27 ani din Craiova”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Ieri, polițiștii au identificat-o pe femeia de 27 de ani din Craiova și continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului, tânăra fiind cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.



21 COMENTARII

  1. #21
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3090

    tare omul.astea cum sa traiasca si ele?doar cu manuta lui a decartat.cu dreapta lui iubita

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.