Craiova: Se opreşte apa în Faţa Luncii

Craiova: Se opreşte apa în Faţa Luncii

561
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Întreruperea furnizării apei potabile se va opera în data de 12 decembrie 2013, între orele 10:00 – 14:00, la cererea Asociaţiei SC TMUCB SA – SC MITLIV EXIM SRL, care efectuează lucrările de reabilitare a reţelelor de apă, în vederea cuplării conductelor cu diametrul nominal de 110 mm, nou construite pe Strada Negoiului şi pe Strada Năsăud, la conducta existentă pe Strada Buzăului.

Compania de Apă anunţă că apa, se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în zona delimitată de Bulevardul Râului, Strada Bucovăţ, Strada Hanul Roşu, Strada Doicești, Strada Fulgerului, Strada Poligonului, Strada Brestei – până la intersecţia cu Bulevardul Râului.

Din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.



2 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     09-12-2006
    Mesaje
    131

    Şi aşa nu prea foloseau, nici apa, nici săpunul….
    Dar au contracte pentru apă, plătesc? Sau plătim tot noi…

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     25-08-2013
    Mesaje
    15

    Daca le oprea vreo teava de benzina era grav pt ei,cu apa nu exista probleme pt ei.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.