Craiovean cercetat de poliţie după ce a vândut pe internet… şosete uzate

Craiovean cercetat de poliţie după ce a vândut pe internet… şosete uzate

1.102
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Un craiovean de 23 de ani este cercetat de poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale din Suceava după ce a inşelat un tânăr din Gura Humorului în urma unei tranzacţii pe internet. El a pretins că vinde un telefon mobil, în schimb, a trimis o cutie plină cu deşeuri textile. Mai precis, spre surprinderea părţii vătămate, o cutie plină cu şosete uzate.

Din cercetările poliţiştilor din cadrul Poliţiei Gura Humorului, judeţul Suceava, a reieşit că „întreprinzătorul” din Craiova a reuşit să înşele un tânăr în urma unei tranzacţii, prin intermediul unui site de vânzări.

Poliţiştii Secţiei 3 Craiova în colaborare cu poliţişti din Gura Humorului l-au identificat pe făptuitor în persoana lui Vasile Breazu, de 23 de ani din Craiova. Acesta a fost prins în flagrant, de poliţiştii craioveni, când a încasat suma de 1.050 lei, provenită din săvârșirea infracțiunii de înşelăciune.

Suma de bani a fost trimisă de către partea vătămată, din localitatea Gura Humorului, în schimbul unui telefon mobil pe care trebuia să-l primească. Spre surprinderea părţii vătămate, în loc de telefonul mobil, aceasta a primit o cutie plină cu deşeuri textile. Mai precis, şosete uzate.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate urmând a fi restituit părţii vătămate.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.



3 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1484

    ne fac de ras acesti oameni

  2. #2
    Addicted!
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    1524

    Sow de sow

  3. #3
    Spammer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    2178

    s a legat la cap fara sa l doara…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.