Culmea ironiei, la Craiova: Biciclist lovit de maşină la câţiva metri de...

Culmea ironiei, la Craiova: Biciclist lovit de maşină la câţiva metri de Caravana biciliştilor nevăzători

359
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

În vreme ce bicicliştii Caravanei CASPER (care atrage atenţia asupra abilităţilor pe care le au persoanele cu dizabilităţi pentru schimbarea mentalităţii opiniei publice referitoare la acest aspect) îşi pregăteau „zidul” simbolic pe esplanada Teatrului Naţional din Craiova, la câteva zeci de metri, pe Strada A.I. Cuza, în zona Casei Albe, un alt bicilist – fără legătură cu evenimentul amintit – a fost lovit, în urmă cu aproximativ o jumătate de oră, de un autoturism. La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD, care a preluat victima, rănită uşor.

Cicliştii Caravanei CASPER au poposit pentru puţin timp la Craiova, unde au transmis câteva mesaje, după care au plecat către alte oraşe.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    1317

    Cu siguranta biciclistul era de vina.. dupa cum vor spune multi… ce cauta cu bicicleta in centrul orasului unde e trafic aglomeratie.. si cel mai important multi soferi prosti la un loc!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.