Daruieste o carte!

Daruieste o carte!

402
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

La sfarsitul anului trecut echipa NetRom Software (grupat in patru echipe: SkyFall, Pirates Bay, Afro Circus si Fulg de Nea) a organizat cateva activitati cu “cerc inchis” la baza sportiva Atlas… sub numele de “Martea sportul se schimba” in scopul strangerii de fonduri.
Primele trei echipe au decis sa indrepte aceste fonduri catre comunitatea din Sarbatoarea, in timp cea de a patra echipa pregateste o actiune dedicata copiiilor pentru 1 Iunie. 
Daca atunci competitia era acerba la darts, tubermane, un meci amical alaturi de fostii jucatori Craiova Maxima si multe altele, de data aceasta ei si-au motivat colegii sa isi uneasca fortele intr-un scop caritabil: o actiune de CSR pe care o vor pune in practica Sambata, 11 Mai.
Animati de ideea ca o comunitate are nevoie de sprijin in special pentru copii, cele trei echipe s-au gandit sa schimbe conditiile de studiu ale celor aproximativ 80 de copii care invata la Scoala cu clasele I – VIII din Sarbatoarea, comuna Bucovat.
Ajutati de colegii care s-au oferit voluntari, cele trei echipe isi propun sa doteze cu mobilier si carti biblioteca aproape inexistenta a scolii, sa amenajeze spatiile verzi din curte, o mica livada cu pomi fructiferi si terenul de sport. In tot acest timp copiii vor avea parte de o mica excursie in oras pentru un spectacol interactive oferit de Teatrulescu Junior si un film la Cinema 3D Colors. 
Pentru a avea o biblioteca dotata si echipata, ei s-au gandit sa ofere scolii un mobilier nou de biblioteca, cateva harti care lipsesc din baza materiala a scolii dar si cateva volume de carti in plus. Pentru ca actiunea sa aiba un impact cat mai mare ei va ofera posibilitatea de a dona macar o carte prin intermediul campaniei “Daruieste o carte!”. Doritorii sunt rugati sa contacteze organizatorii la adresa de e-mail prs@netrom.ro (data limita: 10 Mai).
Noi vom dona cartile pe care le-am citit deja! Fa-o si tu! Pana pe 10 Mai! 
 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.