DECEMBRIE 1989 – DECEMBRIE 2012

DECEMBRIE 1989 – DECEMBRIE 2012

352
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,33)

Era o luna primavarateca aproape, care prevestea aplecarea milei lui Dumnezeu ce urma sa se abata asupra unui popor umilit si redus la tacere, ingenuncheat si cuprins de spaima.
Se apropia coborarea spiritului Mantuitorului pe acest pamant. Usor, usor spaima se risipeste, poporul se regaseste, bucuria renaste ca la o zi de sarbatoare. Se apropia ziua renasterii, renastere parka din mormant, dar ce pacat ca bucuria a fost de scurta durata.
O gasca de derbedei a pus la cale o crima odioasa in ziua sfanta a Craciunului. Cu sadism, au pregatit cu minutiozitate crima. Mai intai, au prezentat la TV “luxul in care traisera” cei ce urmau sa fie asasinati. Mai apoi, i-au acuzat de “subminarea economiei nationale”, de “genocid national”, de “infometarea poporului si lipsirea de medicamente si asistenta medicala”. Dupa care i-au executat cu sange rece in fata natiunii.
Dupa ce au scapat de cel mai mare pericol care le-ar fi stat in calea impunerii planului diabolic de distrugere sistematica a tarii.
Dar crima nu s-a oprit aici. Continua si azi prin dezbinarea poporului si imprastierea fiilor neamului prin toata Europa.
Au trecut 23 de ani de la acele evenimente si ma gandesc ce avem azi : un popor sarac si disperat, economia jefuita, minciuna, hotia si imoralitatea ridicate la nivel de virtuti.
Pentru ca tot este decembrie, care se aseamana cu cel din ’89, va invit dragi romani la trezirea din somnolenta. Haideti sa demonstram ca reprezentam o forta civica uriasa care a fost calcata in picioare, dar nu mai accepta acest tratament. Sa solicitam impreuna institutiilor abilitate ale statului – justitie, avocatul poporului, DNA – sa declanseze, in numele poporului roman, procesul impotriva intregii clase politice care a condus tara din 1989 si pana in present, si pe care o acuzam de imbogatirea prin minciuna, hotie si viclenie, jaful economic cu buna stiinta, genocide national, distrugerea agriculturii si turismului, instrainarea resurselor naturale ala tarii, lipsirea poporului de asistenta medicala, infometarea si dezbinarea poporului, interzicerea accesului la munca prin lipsirea dirijata de investitii si distrugerea capacitatilor de productie.
Dragi romani,
In data de 09.12.2012 avem posibilitatea sa readucem in tara ordinea democratica. Sa repunem institutiile democratice ale statului de drept la locul conferit de Constitutia Tarii.
Votati cu maxima responsabilitate pentru viitorul acestei tari. Nu acordati credit celor care prin comportamentul lor iresponsabil au indepartat tara de Europa pentru a o indrepta cu fata catre rasarit. Am casigat cu mare greutate unele drepturi in Europa si nu vrem sa le pierdem din cauza unor indivizi care nu au nimic comun cu aceasta tara si cu democratia europeana. Daca ii veti vota, s-ar putea sa regretati amarnic dupa scurt timp. Din pacate, regretele vor fi tardive. Ganditi-va bine, inainte de a vota daca nu este mai bine sa-i alungam din istoria noastra pe acesti nemernici care s-au dovedit a nu avea nimic in comun cu interesul national.

GHEORGHE DUDUIALA



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     06-12-2012
    Mesaje
    0

    ul Lăpuş. Înmânarea repartiţiilor s-a făcut de primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, în Sala de Consiliu din Primăria Craiova. “Astăzi a venit Moș Niculae pentru 17 famili

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.