Vodafone angajează la Craiova zeci de tineri, în noul Centru de Relații...

Vodafone angajează la Craiova zeci de tineri, în noul Centru de Relații Clienți

5.845
21
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Vodafone Romania va deschide un nou Centru de Relatii cu Clientii în care vor apărea oportunitati de angajare pentru peste 100 de tineri, studenti si proaspat absolventi, pana la sfarsitul lunii ianuarie 2016. Deja aici lucrează 50 de tineri. Potrivit reprezentanților Vodafone România, deschiderea centrului din Craiova face parte din strategia de regionalizare a companiei.

 

Aproximativ 50 de tineri lucreaza deja in centrul nou deschis, iar numarul acestora se va dubla pana la data de 31 ianuarie 2016. Pentru început, tinerii proaspăt angajati vor raspunde solicitarilor abonatilor persoane fizice, iar ulterior, aria serviciilor de suport furnizate de echipa din Craiova se va extinde.

 

Pentru extinderea echipei Centrului De Relatii cu Clientii din Craiova, Vodafone Romania va recruta tineri cu foarte bune abilitati de comunicare, lucru pe calculator si asimilare a informatiilor. Toti noii angajati vor beneficia de pregatire amanuntita, intr-un program de pana la patru saptamani.

 

 

Pentru mai multe informaţii despre poziţiile disponibile în cadrul noului centru de relaţii cu clienţii, puteţi accesa www.vodafone.ro/cariere.

 

Fotografie simbol 



21 COMENTARII

  1. #21
    Junior
    Data de inscriere
     12-03-2011
    Mesaje
    78

    Ei nu prea cauta oameni cu aptitudini deosebite, sa ai cunostinte in telecomunicatii sau sa stii sa ii ajuti pe clienti cu diferite probleme tehnice sau de orice fel, NU! Ei se bazeaza doar pe vanzarile prin telefon, sa stii sa fraieresti clientul cu oferte, sa-l zapacesti pana prelungeste contractul si sa iti mearga gura mai rau ca la teleshopping.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.