Dincă: Useliştii şi-au dat cu stângul în dreptul!

Dincă: Useliştii şi-au dat cu stângul în dreptul!

410
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Senatorul PDL Mărinică Dincă susţine că parlamentarii USL au făcut “tot ceea ce trebuia să nu facă” săptămâna trecută, cu prilejul dezbaterilor pe statutul deputaţilor şi senatorilor şi legea bugetului.

Potrivit lui Mărinică Dincă, legea bugetului de stat ar ela bază un act normativ inexistent, respectiv statutul deputaţilor şi senatorilor, lege neaprobată de Parlemant deşi fusese introdusă la vot înaintea proiectului de Buget.

“Este unul dintre motivele pentru care am acat bugetul la Curtea Constituţională, pentru că se bazează pe o lege care nu a fost adoptată. Statutul a creat de altfel disensiuni chiar între partidele din USL şi nu a putut fi aprobat, deşi fusese pus pe ordinea de zi special înaintea bugetului de stat. Nu s-a aprobat pentru că liberalii s-au opus. Cei de la USL au făcut ca la fotbal, şi-au dat cu stângul în dreptul şi au picat în fund, au făcut tot ceea ce nu trebuia să facă”, a spus Mărinică Dincă.

Sursa: http://www.oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.