Dolj: Armă cu aer comprimat, marca FX Gladiator, descoperită la Calafat

Dolj: Armă cu aer comprimat, marca FX Gladiator, descoperită la Calafat

1.378
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit o armă cu aer comprimat marca FX Gladiator de calibrul 5,5 mm, pe care un cetăţean polonez intenţiona să o introducă ilegal în ţară.

Arma a fost descoperită la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, în timpul unui control pe linia prevenirii şi combaterii infracţionalităţii transfrontaliere.
Duminică, în jurul orei 22.50, în punctul de frontieră s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul polonez Stanislaw M., în vârstă de 43 ani, care conducea un microbuz marca Mercedes.
Cu ocazia controlului amănunţit, lucrătorii Poliţiei de Frontieră au descoperit în cabina microbuzului, ascunsă după scaunul şoferului, o armă cu aer comprimat marca FX Gladiator de calibrul 5,5 mm pentru care respectiva persoană nu a putut prezenta documentele obligatorii.
Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată şi de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, iar arma cu aer comprimat a fost reţinută în vederea expertizării şi continuării cercetărilor.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    801

    ce control amanuntit,nu a stiut sa o ascunda

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.