Dolj: La volan cu o concentraţie alcoolică de 1,5 mg şi...

Dolj: La volan cu o concentraţie alcoolică de 1,5 mg şi fără permis de conducere pe drumurile publice

488
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 31 de ani în stare de ebrietate, din comuna Brastavăţu,județul Olt a fost depistat în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

G. Ionuț, 31 ani, a fost oprit în trafic de lucrători ai Secției 12 a Poliţiei Daneţi în timp ce executau serviciul de supraveghere și control al traficului rutier. Polițiștii l-au depistat pe bărbat având o îmbibaţie alcoolică de 1,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Persoanei în cauză i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține un permis auto.



3 COMENTARII

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1778

    inconstient

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     16-11-2012
    Locatie
     Somewhere on Earth
    Mesaje
    717

    Este acest lucru o noutate in Romania? Daca pedepsele si amenzile sunt prea usoare, nu. Este doar un lucru obisnuit pe ,,hartoapele” din Romania, la fel ca si conducerea cu viteza excesiva, neacordarea prioritatii la trecerile de pietoni, s.a.m.d. Aproape niciun sofer, nu mai respecta regulile de circulatie invatate in scoala. Mai degraba neinvatate.

    "Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj."Ion Creanga"Niciodata nu este mai injosita specia umana decat atunci cand ignoranta este inarmata cu puterea."Voltaire"Somnul ratiunii naste monstri."Goya"Un popor de oi naste un guve de lupi." Edward R. Morrow
  3. #3
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1788

    50 ani pe maxima.nenorocitul iti poate distruge familia

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.