Drogerie Markt se va alege cu plângere penală din partea Primăriei Craiova

Drogerie Markt se va alege cu plângere penală din partea Primăriei Craiova

287
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Drogerie Markt, market deschis în urmă cu câteva săptămâni la Craiova, s-ar putea alege cu o acţiune în instanţă din partea Primăriei Craiova. Motivul este lipsa avizelor de execuţie a lucrărilor care au fost efectuate asupra structurii arhitectonice a clădirii.
Pentru că lucrările de intervenţie asupra structurii arhitectonice a clădirii Casa Albă, clădire declarată monument istoric,  au fost efectuate fără avize din partea comisiilor de specialitate din cadrul Primăriei Craiova, atât proprietarul imobilului dar şi chiriaşul ar putea răspunde în faţa legii.

“Urmează a fi depusă o sesizare penală, atât împotriva proprietarului, cât şi a chiriaşului. Nu a existat nicio solicitare de avizare a lucărilor de modernizare care s-au efectuat acolo”, ne-a declarat Tavi Mateescu, şeful Poliţiei Locale.
Subiectul “Modernizarea Casei Albe” a fost discutat şi la ultima şedinţă de consiliu local, de consilierul Bianca Predescu.

Cu privire la email-ul Dumneavoastră dorim să vă informăm că dm drogerie markt este prezent din anul 2007 pe piața din România și are o rețea de 54 de magazine în prezent. Cu peste 260 de angajați și sute de parteneri colaboratori, ne este foarte important ca tot ceea ce facem să fie calitativ impecabil.
Pentru spațiul din Craiova s-au depus toate actele necesare pentru lucrările efectuate și acestea au fost executate luând în considerare specificul clădirii în care își desfășoară activitatea magazinul.
Ioana Pintea

Sursa:oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.