Echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, au...

Echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, au fost solicitate să intervină pentru stingerea a două incendii

241
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, au fost solicitate să intervină pentru stingerea a două incendii, unul produs la vegetaţie uscată în cimitirul din Municipiul Băileşti

şi unul la un adăpost de animale în comuna Cetate, sat Moreni.

Secţia Pompieri Băileşti a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată în cimitirul din mun. Băileşti.

Echipajul de pompieri ajuns la faţa locului a constatat că incendiul se manifesta cu flacără la vegetaţie uscată şi la cruci din lemn, existănd pericolul propagării incendiului la o anexă gospodărescă.

Din cauza focului deschis în spaţii deschise lăsat nesupravegheat, au ars            aproximativ 100 mvegetaţie uscată şi 10 cruci din lemn.

Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un adăpost de animale, aparţinând cetăţeanului Ion Ş. din comuna Cetate, sat Moreni.

Echipajul de pompieri ajuns la faţa locului a constatat că incendiul se manifesta cu flacără la acoperişul adăpostului şi la un  şopron din lemn.

Din cauza focului deschis în spaţii deschise au ars acoperişul adăpostului pe o suprafaţă de aproximativ 30 m2  şi un şopron din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 12 m2 .

Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină la 4 intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă după cum urmează:

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (T.I.M.) – 1 intervenţie.

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) – 1  intervenţie.

Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) – 1 intervenţie.

Garda Pompieri Bechet (E.P.A.) – 1 intervenţie

BIROUL DE PRESĂ din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă

”Oltenia” DOLJ



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.