Elena Costea către directorii deconcentratelor: Nu mai folosiţi maşinile instituţiilor în campania...

Elena Costea către directorii deconcentratelor: Nu mai folosiţi maşinile instituţiilor în campania electorală

463
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Prefectul judeţului Dolj, Elena Costea, a solicitat, luni, directorilor instituţiilor deconcentrate din judeţ să nu mai folosească maşinile instituţiilor în campania electorală.

Costea a afirmat în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural că are date concrete despre unii directori din Dolj că folosesc maşinile instituţiilor şi implică oamenii din subordine, chiar în timpul programului de lucru, în acţiuni de campanie electorală pentru unii candidaţi.

“Vă solicit să nu mai implicaţi instituţiile pe care le conduceţi în campania electorală. Avem date certe despre unii dintre dumneavoastră că folosiţi oamenii şi maşinile în campanie. Acesta este un avertisment, iar pe unii v-am avertizat şi direct. Vă rog să respectaţi legea, atât dumneavoastră, cât şi subalternii dumneavoastră: campania electorală nu se face în timpul programului de serviciu şi cu oamenii din instituţie. În weed-end maşina de serviciu stă în parcare şi cred că fiecare ştie ce are de făcut din punct de vedere legal”, le-a spus Costea directorilor instituţiilor deconcentrate din judeţ. AGERPRES

Sursa: http://radicaldedolj.info/



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.