Elevii din Dolj participă la Concursul de Eseuri dedicat Zilei de 1...

Elevii din Dolj participă la Concursul de Eseuri dedicat Zilei de 1 Decembrie

958
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” organizează în perioada 12-25 noiembrie, un concurs de eseuri dedicat Zilei de 1 Decembrie. Temele trebuie să abordeze următoarele subiecte: Românii şi România în civilizaţia europeană; Valori şi simboluri ale istoriei naţionale; Tinerii la noi şi în lume.

Concursul se va desfășura pe două secțiuni: 10-14 ani și 15-18 ani. Lucrările vor fi realizate cu caractere Times New Roman, 12, la 1,5 rânduri, maxim 3 pagini A4 şi vor fi individuale. Eseurile vor fi depuse în plic sigilat la sediul Casei de Cultura “Traian Demetrescu” Craiova, str. Traian Demetrescu nr. 31 sau vor fi expediate prin poştă cu menţiunea Pentru concursul de eseuri sau la adresa de e-mail casa_cultura_traian_demetrescu@yahoo.com cu subiectul Pentru Concursul de eseuri. Data limită de primire a lucrărilor este 22 noiembrie 2013, ora 13.00. Pentru ca lucrările să fie validate, acestea trebuie să fie însoţite de nume, prenume, vârsta, adresa şi telefonul concurentului.
După deliberarea juriului, lucrările vor fi premiate astfel:
Locul I în valoare de 100 lei, Locul al II-lea în valoare de 75 lei, Locul al III-lea în valoare de 50 lei,la cele două secţiuni. Vor fi acordate diplome tuturor participanților. Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 29 noiembrie.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1904

    daca pica si 1 in cursul saptamanii sa mai avem si noi 1 liber

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.