Elevii Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi de la Drăgășani, în practică la...

Elevii Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi de la Drăgășani, în practică la IJJ Dolj

10.428
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Zece elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Al. Ghica” Drăgăşani au început, astăzi, un stagiu de practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” din Dolj. Liceenii, de anul II, sunt coordonaţi şi îndrumaţi în toată perioada de jandarmi cu experienţă şi vor participa la toate activităţile desfăşurate de aceştia.

 

Viitorii subofiţeri au fost repartizaţi în misiuni de pază şi protecţie instituţională pentru a-şi pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs şi pentru a cunoaşte şi a-şi însuşi cât mai bine aspectele legate de munca de jandarm. La sfârşitul perioadei, fiecare elev va fi evaluat.

 

Stagiul de practică, ce se va încheia pe 10 ianuarie a.c., are un caracter practic – aplicativ pentru viitorii absolvenţi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Al. Ghica” Drăgăşani, în cadrul structurilor operative ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj.

Fotografie simbol



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.