Foto: Ziua Imnului, fără spectatori

Foto: Ziua Imnului, fără spectatori

571
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ziua Imnului Național al României a fost marcată, în această dimineață, la Craiova, fără mare fast. În lipsa primarului și a prefectului județului, ceremonia s-a desfășurat în termenii obișnuiți. Nici craiovenii nu s-au înghesuit să asculte și să intoneze alături de militari și autorități Imnul Național.

BOG_3771

Ceremonia a început la ora 9.00, cu semnalul trompeţilor. A urmat manifestarea religioasă și alocuțiunile oficialităților privind simbolistica versurilor Imnului: subprefectul de Dolj, Ionel Ciobotea, președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, iar din partea municipalității – viceprimarul Craiovei, Cristina Calangiu.

Ulterior, Garnizoana Craiova a susținut un spectacol de muzică militară, s-a intonat Imnul Național de întreaga asistenţă. În  final, s-a realizat dispozitivul de defilare, format din Scorpioni Roșii, jandarmi și fanfara militară. ceremonia s-a încheiat cu oorul muzicii militare.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.