Întâlnire a studenţilor cu poliţiştii Biroului Centrul Universitar

Întâlnire a studenţilor cu poliţiştii Biroului Centrul Universitar

279
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

În dimineaţa zilei de ieri, în continuarea activităţilor desfăşurate de poliţişti pentru creşterea gradului de siguranţă în unităţile de învăţământ, dar şi în zona centrelor, campusurilor universitare şi a căminelor studenţeşti, a fost organizată o întâlnire cu membrii asociaţiilor studenţeşti din cadrul Universităţii din Craiova.

Cu această ocazie poliţiştii au purtat discuţii şi au răspuns întrebărilor venite din partea tinerilor. Totodată, s-a urmărit prezentarea poliţiştilor de proximitate şi modul de contactare; răspunderea penală şi contravenţională; cauzele care generează delicvenţa şi consecinţele juridice în cazul adoptării unui comportament antisocial.

Aspecte importate şi unul dintre subiectele de discuţie au fost prevederile Legii 61/1991Rep. privind portul de arme albe, consumul de alcool, pătrunderea fără drept în unităţile de învăţământ; dar şi aspecte privind consumul de droguri.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.