Ion Iliescu îl sprijină pe Eduard Ciocăzanu la Primăria Caracal

Ion Iliescu îl sprijină pe Eduard Ciocăzanu la Primăria Caracal

442
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Eduard Ciocăzanu, candidatul PSD la Primăria Caracal, s-a aflat sâmbătă, 3 martie, alături de Ion Iliescu, fostul preşedinte al României, la împlinirea vârstei de 82 de ani. Social democratul oltean a participat la concertul aniversar organizat de Fundaţia Clubul de la Bucureşti, la Ateneul român, apoi, într-un cadru restrâns, a discutat cu preşedintele de onoare al PSD, care i-a promis sprijinul pentru a câştiga alegerile de la Caracal.

Sprijin important pentru Ciocăzanu

Ion Iliescu a promis că-l va susţine pe Ciocăzanu la alegerile viitoare, pentru a câştiga funcţia de primar. Iliescu a fost primul preşedinte al României după Revoluţie, ocupând această funcţie în două mandate – 1992-1996 şi 2000-2004. Iliescu a pus bazele Frontului Salvării Naţionale în anul 1989, formaţiune pe care a condu-o şi în perioada numeroaselor transformări prin care a trecut până la a deveni Partidul Social Democrat. Iliescu a pierdut preşedinţia acestui partid în anul 2005, în prezent fiind preşedinte de onoare al formaţiunii politice.

Eduard Ciocăzanu este preşedinte interimar al Organizaţiei PSD Caracal, iar în luna iulie a anului trecut şi-a lansat candidatura la funcţia de primar al municipiului, decisă în urma unui sondaj de opinie.

 

„Am fost alături de preşedintele Ion Iliescu, cu ocazia zilei aniversare, participând la concertul aniversar. Apoi am avut o discuţie cu dumnealui pe mai multe teme, şi i-am urat «La mulţi ani!» din partea organizaţiei Caracal”, ne-a declarat Ciocăzanu.

Candidatul PSD la Primăria Caracal, Eduard Ciocăzanu, are de 43 de ani şi a decis să intre în lupta electorală cu dorinţa de a rezolva problemele oraşului, după punerea în aplicare a unui proiect de dezvoltare durabilă, ceea ce a lipsit din viziunea celor care au condus până acum.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.