Jandarmii olteni pentru „Şcoli în siguranţă”

Jandarmii olteni pentru „Şcoli în siguranţă”

457
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Elevii Colegiului Naţional „Radu Greceanu” s-au întâlnit, la sfârşitul săptămânii trecute, cu jandarmii olteni în cadrul programului „Şcoli în siguranţă”. La întâlnire au participat elevi ai clasei a VIII-a, campania având ca scop prevenirea infracţionalităţii infantile, întărirea factorilor de protecţie şi reducerea influenţei factorilor de risc, conştientizarea de către tineri a consecinţelor producerii de fapte antisociale, prevenirea consumului de droguri şi a traficului de persoane.

De asemenea, unul dintre subiectele abordate a fost prevenirea violenţei la competiţiile sportive.

 

„Jandarmii au distribuit pliante, au discutat cu elevii, le-au prezentat o serie de recomandări de care să ţină cont pentru a nu fi angrenaţi în activităţi ce le-ar putea pune în pericol viaţa, integritatea corporală, bunurile materiale, le-au explicat modul de acţiune în cazul în care sunt martorii producerii unor fapte antisociale, victimele unor agresiuni fizice, precum şi consecinţele săvârşirii unor astfel de fapte”, a precizat maiorul Emanuel Botan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Olt.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.