Mandat de arestare pentru un hoţ prins în flagrant

Mandat de arestare pentru un hoţ prins în flagrant

679
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În data de 20.08.2012, în jurul orei 17.00, o echipă de siguranţă publică formată din poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova, l-au prins în flagrant pe R.ALEXANDRU, 22 de ani, din Craiova, imediat după ce a sustras un telefon mobil din interiorul standului unei societăţi comerciale amplasat într-un Centrul Comercial din Craiova. Prejudiciul cauzat în valoare de 1000 lei a fost recuperat şi restituit părţii vătămate A.IRINEL, care nu se mai constituie parte civilă.

A fost începută urmărirea penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat faţă de învinuitul R.ALEXANDRU şi a fost reţinut pe bază de ordonanță de reținere, iar în cursul zilei de ieri, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă. Parchetul şi-a însuşit propunerea poliţiştilor şi a sesizat instanţa de judecată cu privire la arestarea preventivă a acestuia.

Judecătoria Craiova a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile pe numele inculpatului pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar cercetările se continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.