Minor cercetat în stare de reţinere după ce a tâlhărit o craioveancă...

Minor cercetat în stare de reţinere după ce a tâlhărit o craioveancă  

232
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 
La data de 21 mai a.c., în jurul orei 13.00, poliţiştii craioveni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către D.GEORGIANA, 20 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa pe strada Popoveni, un tânăr necunoscut i-a smuls de la gât un lănţişor din aur.
Echipa operativă din cadrul Secţiei 2 Poliţie ajunsă la faţa locului a constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă fiind demarate cercetările în vederea identificării autorului.
Ca urmare a cercetărilor efectuate de către poliţiştii craioveni a fost identificat făptuitorul în persoana lui R.G., de 16 ani, din municipiul Craiova. De asemenea, prin extinderea cercetărilor poliţiştii au reţinut în sarcina minorului comiterea a încă unei fapte de furt în dauna părţii vătămate R.FILOFTEIA.
În urma analizării materialului probator cu procurorul de caz s-a stabilit că sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de tâlhărie, în formă continuată, minorul fiind reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 ore urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.
 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.