Municipalitatea, mulţumită de operativitatea cu care se deszăpezeşte oraşul

Municipalitatea, mulţumită de operativitatea cu care se deszăpezeşte oraşul

461
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Autorităţile locale se declară mulţumite de operativitatea responsabililor privind deszăpezirea oraşului. Potrivit unui comunicat de presă emis de municipalitatea craioveană, azinoapte a avut loc o „desfăşurare de forţe” cu 63 de utilaje de deszăpezire şi peste 700 de angajaţi ai SC Salubritate Craiova SRL, ai RAADPFL Craiova şi ai SC Termo Craiova SRL, care au împrăştiat peste 800 de tone de material antiderapant pentru ca traficul rutier să se desfăşoare în condiţii normale, de iarnă.
„Utilajele de deszăpezire au intervenit atât pe arterele importante, dar şi pe străzile din cartiere şi pe aleile dintre blocuri.
Din păcate, utilajele nu au putut interveni pe străzile unde circulaţia era obstrucţionată de autovehicule parcate neregulamentar”, se arată în comunicatul Primăriei Craiova.
Acţiunea de deszăpezire a continuat şi astăzi, angajaţii RAADPFL Craiova şi SC Salubritate Craiova SRL, acţionând pentru îndepărtarea zăpezii de pe trotuare.
Conform aceluiaşi anunţ, „întreaga activitate de deszăpezire a fost coordonată, prin deplasări în teren şi intervenţii directe, de către primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu”.
Primăria municipiului Craiova roagă cetăţenii să parcheze regulamentar autoturismele pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină pe toate străzile din municipiu. În caz contrar, autoturismele vor fi ridicate şi se vor aplica sancţiuni. Totodată, conform HCL 319/2009, modificată şi completată prin HCL 279/2011 „neîndepărtarea imediată a zăpezii şi gheţii de pe trotuarele din faţa imobilelor şi a curţilor acestora deţinute sub orice fel de titlu se sancţionează cu amendă cuprinsă între 500-1500 ron pentru persoanele fizice, şi 1.000 – 2.500 ron pentru persoanele juridice”.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.