Oana Bică: Pe 27 februarie vrem să prezentăm publicului o poveste

Oana Bică: Pe 27 februarie vrem să prezentăm publicului o poveste

609
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” Craiova pregătește un spectacol în premieră „Hai la hora românească”, în acestă perioadă soliștii ansamblului fac repetiții pentru ca evenimentul să fie unul deosebit.

Oana Bică, managerul Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” Craiova, promite un spectacol deosebit cu ocazia premierei din data de 27 februarie. „Spectacolul „Hai la hora românească” este premiera de anul acesta . Pe lângă soliștii ansamblului vom avea patru invitați și prezentator va fi Văru Săndel. Vrem să facem un fel de poveste, să arătăm cum începe hora la sat, cu un dialog între doi țărani care cheamă sătenii la horă. Vom merge cu spectacolul în țară la Mioveni, Pitești și Râmnicu – Vălcea”, a declarat Oana Bică. În lunile următoare Ansamblul „Maria Tănase” urmează să susțină alte spectacole. Pe 6 martie vor prezenta spectacolulul „De ziua ta”, cu ocazia zilei femeii iar pe 2 aprilie va avea loc spectacolulul caritabil menit să îi ajute pe copiii cu autism „De la suflet pentru suflet”.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.