Olguța Vasilescu: ”Felicitări câștigătorilor! Competiția a însemnat schimbarea imaginii orașului”

Olguța Vasilescu: ”Felicitări câștigătorilor! Competiția a însemnat schimbarea imaginii orașului”

1.612
42
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 3,00)

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, i-a felicitat pe finaliștii competiției Capitală Europeană a Culturii 2021, după aflarea numelor orașelor selectate să meargă în următoarea etapă a competiției. ”Felicitari castigatorilor! Pentru noi aceasta competitie a insemnat schimbarea imaginii orasului”. Mesajul a fost postat pe pagina sa de Facebook.

 

Cluj, Baia Mare, Timisoara si Bucuresti au intrat in etapa finala pentru Capitala Europeana a Culturii 2021. Contrar strategiei de pana acum a juriilor pentru desemnarea finalistelor, anul acesta au fost preferate orase deja foarte dezvoltate din punct de vedere economic. Felicitari castigatorilor! Pentru noi aceasta competitie a insemnat schimbarea imaginii orasului”, a scris Olguța Vasilescu pe pagina personală de Facebook.

 



42 COMENTARII

  1. #41
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3396
    Citat Mesaj initiat de Prejbeanu Lucian
    Poate ca trebuia sa dezvoltam intai economic orasul si noi si s-o lasam mai usor parangheliile, festivalul Dacilor, festivalul medieval (cand in tara era doliu national), etc.

    Corect

  2. #42
    Oldtimer
    Data de inscriere
     20-07-2010
    Locatie
     Slatina
    Mesaje
    1233

    Timisoara are cele mai mari sanse sa fie desemnata capitala culturala europeana.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.