Pescuia ilegal în bazinul piscicol Cârna

Pescuia ilegal în bazinul piscicol Cârna

402
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

Vineri, 07 septembrie a.c., în jurul orei 01.30, jandarmii Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Segarcea din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, aflaţi în timpul executării unei misiuni specifice în mediu rural,s-au sesizat din oficiu şi au depistat pe numitul I.M., de 19 ani, din loc. Goicea, în timp ce pescuia în bazinul piscicol nr. 3 Cârna folosind o plasă de pescuit comercial în lungime de140 m şi o barcă pneumatică confecţionată artizanal. Până la sosirea jandarmilor tânărul reuşise să pescuiască cantitatea de aproximativ10 kg. peşte din specia caras, care ulterior a fost eliberat în mediul său natural.

Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate unelte de pescuit comercial  şi  pescuitul cu unelte şi scule neautorizate, fapte sancţionate de art. 64 lit. k şi art. 65 lit. b din O.G. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura.

Dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea în vederea continuării cercetărilor.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice
Sursa: http://www.oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.