Peste 400 de cărți de identitate au fost eliberate week-end-ul trecut, la...

Peste 400 de cărți de identitate au fost eliberate week-end-ul trecut, la Craiova și Ișalnița

5.435
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Cetăţenii din Craiova şi Işalniţa, care nu aveau act de identitate sau termenul de  valabilitate era expirat, au putut solicita eliberarea unuia nou, atât sâmbătă cât și duminică, pentru a-şi putea exercite dreptul constituţional de vot la alegerile locale parţiale care au avut loc ieri, 11 iunie 2017. Potrivit datelor Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor (D.P.C.E.P.) Dolj, în week-end-ul alegerilor au fost eliberate 420 de cărți de identitate.

În cele două zile, la Direcţia de Evidenţă a Persoanelor Craiova s-au prezentat 118 persoane care au depus cereri pentru obţinerea actului de identitate dintre care 75 de persoane s-au prezentat sâmbătă şi 43 duminică, iar 374 de persoane s-au prezentat să îşi ridice actele de identitate produse, dintre acestea 152 sâmbătă şi 222 duminică.

La ghişeul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor (S.P.C.L.E.P.) Işalniţa s-au prezentat 12 persoane care au depus cereri pentru eliberarea actelor de identitate, iar 24 de persoane s-au prezentat să îşi ridice actele de identitate produse.

Şi la ghişeul D.P.C.E.P.Dolj au fost 16 solicitări de eliberare a actelor de identitate  primite de la persoane aflate în situaţii deosebite ce nu au putut fi soluţionate de către serviciile locale de evidenţă menţionate mai sus, iar în cele două zile au fost înmânate 22 de acte de identitate.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Gamer
    Data de inscriere
     16-08-2007
    Locatie
     1 MAI
    Mesaje
    498

    Dupa ce ca le fac pe jafu ala de carton, le fac si atat de mari de nu au loc in portofel + timbre pe buletin ca ai votat, o tampenie, da la ce sa te astepti in tara asta.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.