Primăria Craiova a cerut încă o dată schimbarea termenului în procesul cu...

Primăria Craiova a cerut încă o dată schimbarea termenului în procesul cu Prefectura. Solicitarea se judecă azi

582
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primăria a solicitat, din nou, preschimbarea termenului de judecată în procesul în care este parte cu Prefectura Județului Dolj. Vineri, judecătorii Tribunalului Dolj au dat termen, în dosarul care vizează demolarea chioșcurilor, data de 5 februarie 2013.

Reprezentanții Primăriei Craiova încearcă să obțină un termen mai apropiat în dosarul care se judecă la Tribunalul Dolj, dosar care vizează demolarea chiocșurilor considerate construite abuziv.
La înfățișarea de vineri, judecătorii au acordat ca termen de judecare data de 5 februarie 2013.
Inițial, procesul fusese programat să înceapă în 20 ianuarie 2013, însă reprezentanții Primăriei au reușit să obțină un termen rapid de începere a procesului.
Cererea făcută de Primărie se judecă în jurul orei 11. Vom reveni cu amănunte.

 

Sursa: oradedolj.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-05-2012
    Mesaje
    310

    Sa speram ca instantele de judecata vor sti sa faca diferenta intre cei corecti si cei care sunt in afara legii.
    Trebuie , totusi, desfiintat ce tine de infractionalitate in acea zona a orasului, iar autoritatile sa ii ajute pe cei care-si desfasoara activitatea comerciala in mod corect.
    Trebuie adoptate solutii in favoarea cetatenilor, dar impusa, totusi, o functionare legala si civilizata a comertului in oras, tinandu-se seama si de situatia sociala si economica din prezent.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.