Primăriţa din comuna doljeană Perişor este acuzată că a pus pe cineva...

Primăriţa din comuna doljeană Perişor este acuzată că a pus pe cineva să arunce cu ulei pe gardul şi casa unui localnic

336
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Viorel Drăgancea, în vîrstă de 72 de ani, din comuna doljeană Perişor, a fost victima unei răzbunării. În această dimineaţă când s-a trezit şi-a găsit casa şi gardul pline de ulei. Bărbatul a declarat că este mâna primăriţei, care este supărată pe el că a descoperit că a făcut vize de flotant unor persoane care nu au legătură cu localitatea.

Doljeanul a povestit că primăriţa face tot posibilul să câştige din nou alegerile. A convins peste 200 de craioveni să îşi facă viză de flotant în comuna Perişor. Viorel Drăgancea i-a dat peste cap planurile Marianei Chipirlin şi a mers imediat la poliţie, unde apovestit totul „Primăriţa a pus pe cineva să îmi arunce cu ulei pe casă şi pe gard. Este supărată pe mine că am descoperit un lucru grav. Ca să câştige alegerile a făcut peste 200 de vize de flotant unor persoane din Craiova. M-am dus imediat la poliţie şi am sesizat acest lucru. Nu este normal aşa ceva, iar de atunci a început coşmarul“, a povestit supărat doljeanul.

Marian Chipirlin, primăriţa comunei Perişor, a declarat că nu ştie cine a fost în stare să îi arunce doljeanului cu ulei pe casă şi pe gard „Mă jur pe copiii mei că nu am aruncat eu cu ulei pe gard şi pe casă. Nu înţeleg ce vrei de la mine“, a ţipat Chipirlin.

Poliţiştii au declarat că cei care au aruncat cu ulei pe gardul şi casa doljeanui vor fi acuzaţi de distrugere. Din cercul de suspecţi al oamenilor legii face parte şi soţul primăriţei din comuna doljeană Perişor.

Andrei Vasilescu



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.