Reprezentanţii organizaţiei studenţeşti AIESEC au refuzat să vorbească despre japoneza ucisă. Yurika...

Reprezentanţii organizaţiei studenţeşti AIESEC au refuzat să vorbească despre japoneza ucisă. Yurika Masumo nu a fost aşteptată la aeroport

1.390
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Yurika Masumo, în vîrstă de 20 de ani, trebuia să participe la proiectul „Language sCool”, organizat de AIESEC Craiova. Reprezentanţii organizaţiei studenţeşti care au invitat-o pe japoneză să predea cursuri de limbi străine nu au putut să spună de ce nimeni nu a aşteptat-o pe tânără la aeroport.

 

Tânăra a fost acostată la Otopeni de un bărbat de 26 de ani, care i-a promis că o să o ajute să găsească un taxi, însă a ucis-o cu bestialitate. Reprezentanţii AIESEC nu vor să spună dacă era obligaţia lor să o aştepte sau nu la aeroprtul din Bucureşti. „Noi nu putem să spunem nimic. Ne pare rău, dar familia tinerei a cerut discreţie“, a declarat Irina Simulescu, purtător de cuvînt din cadrul AIESEC.

Bărbatul a pus imediat un plan la cale şi a convins-o pe tânăra japoneză să coboare într-o staţie de microbuz, lângă pădure fără să ştie ce o aştepta. Vlad Nicolae a violat-o, după care a ucis-o cu bestialitate. Criminalul nu a recunoscut absolut nimic, însă a fost arestat pentru 29 de zile. Este acuzat de omor deosebit de grav şi riscă 25 de ani de închisoare.

Yurika Masumo trebuia să participle la proiectul „Language sCool”, din Craiova. Reprezentanţii AIESEC au anulat cursurile imediat după tragedie.

Numele lui Vlad Nicolae se afla pe lista suspecţilor în alte trei cazuri de viol, unul urmat de moartea victimei.

 

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.