S-au decernat premiile pentru comerț din regiunea sud-vest

S-au decernat premiile pentru comerț din regiunea sud-vest

350
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Ieri a avut loc Gala Premiilor Comerțului Tradițional Românesc 2012, ediția a VII- a, etapa sud-vest, cu premii în valoare de 100.000 lei, oferite de un hypermarket foarte cunoscut. Acesta a fost partenerul Revistei Piața, cea care a organizat evenimentul.

foto: Remus Badea

Marele câștigător al serii a fost Monica Drugă, proprietara unui magazin din Găești, care a luat marele premiu în valoare de 4000 de lei, dar și alte trei premii pentru cele mai bune servicii, cea mai bună strategie de marketing și mențiune la categoria cel mai bun layout. „Am așteptat șapte ani până să vin aici, dar a meritat”, a rostit Monica Drugă la finalul premiilor.

foto: Remus Badea

Scopul evenimentul a fost acela de a încuraja comercianții să investească, dar și de a le recunoaște meritele pe piața românească.  „Îi rog pe toți proprietarii de magazine să nu le fie frică să investească, pentru că altfel nu pot să prospere”, a afirmat Cristian Bădescu, gazda evenimentului și în același timp redactorul-șef al revistei Piața.

Câștigătorii din toate regiunile vor intra în marea finală, care va avea loc la București, în noiembrie.
Revista Piața are sediul în București și se distribuie gratuit și lunar, printre cei din domeniu, având un conținut economic.

Diana Zamfir



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.