Se schimbă conducerea la Fabrica Ford din Craiova

Se schimbă conducerea la Fabrica Ford din Craiova

10.213
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Reprezentanții Ford România anunță că John Henry Oldham, actualul Director al Fabricii Ford din Craiova și Președinte al Consiliului Director Ford România, va fi numit începând cu 2 aprilie 2018 în funcția de Manager al Activităților de Transport din Europa, urmând să se ocupe de activitățile de logistică și transport în cadrul Ford Europa. Locul său va fi luat de Ian Pearson, actualul Director al Uzinei Bridgend, care revine la Craiova. 

Craiova a fost casa mea în ultimii 4 ani și am fost foarte norocos să lucrez aici într-o echipă atât de minunată. Sunt foarte mândru de munca pe care am depus-o împreună aici, implicit de lansarea producției noului Ford EcoSport, și sunt complet convins că fabrica noastră din România va continua să joace un rol-cheie în ansamblul producției Ford, livrând totodată produse excepționale„, a declarat John Oldham.

Ian Pearson a fost responsabil de activitatea Uzinei de Motoare de la Craiova între 2011 și 2014. Cel mai important proiect de care s-a ocupat în poziția sa anterioară a fost lansarea producției craiovene a multipremiatului motor Ford 1.0 EcoBoost. „Sunt foarte fericit că mă întorc la Craiova și că-mi voi continua activitatea la una dintre cele mai avansate fabrici Ford. Este o onoare pentru mine și aștept cu nerăbdare să continuu colaborarea cu echipele care se ocupă de producția de vehicule și de motoare, oferindu-le clienților noștri din toată Europa mașini de top„, a declarat Ian Pearson.

Tot astăzi compania anunță schimbări și la conducerea Uzinei de Producție Motoare din Craiova, astfel că Jaime Ortiz- Canavate va fi înlocuit începand de azi de către Josephine Payne.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.