Solomon promite două pasaje pentru craioveni: suprateranul în iunie, subteranul în noiembrie

Solomon promite două pasaje pentru craioveni: suprateranul în iunie, subteranul în noiembrie

349
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Primarul Craiovei, Antonie Solomon, și-a luat angajamentul că le va oferi craiovenilor două pasaje, unul suăprateran, altul subteran, chiar anul acesta. Anunțul a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă, primarul Solomon avansând și termenele la care cele două pasaje ar fi funcționale: în luna iunie pasajul suprateran, aflat în construcție la kilometrul zero al Craiovei, cel subteran, care nici nu a fost demarat, în luna noiembrie.

Lucrările la pasajul suprateran au fost deja considerate de către edilul-șef al Băniei drept întârziate, mai multe decât atât, acesta precizând că “nicio zi de întârziere n-a fost recuperată”. În mod surprinzător, muncitorii angrenați în construcția poasajului suprateran puteau fi văzuți astăzi, încă de la primele ore ale dimineții, forfotind pe șantier în ciuda vremii total nefavorabile. Misterul puseului de “hărnicie” a fost deconspirat chiar de către primarul Solomon, acesta spunând că, inițial, a dorit să meargă împreună cu jurnaliștii într-un periplu pe șantierele principalelor investiții ale Primăriei Craiova, însă ninsoara abundentă l-a determinat să renunțe.

Sursa: oradedolj.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     06-02-2009
    Locatie
     Unde nu te astepti!
    Mesaje
    4717

    A inceput campania electorala.Mi se pare un termen mult prea pripit pentru pasajul subteran!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.