Sportul, remiză pe terenul liderului. Crăciunescu a urmărit partida din tribună

Sportul, remiză pe terenul liderului. Crăciunescu a urmărit partida din tribună

434
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Sportul Vişina a revenit neînvinsă de pe terenul grupării Damila Măciuca, echipă aflată cu un picior în eşalonul secund. Cu un lot decimat de accidentări, Sportul a făcut un meci bun, iar în minutul 23 Aria a deschis scorul cu un şut la colţul lung de la 20 de metri, lateral.
Adversarii au restabilit egalitatea înainte de intrarea la cabine, iar până la finalul întâlnirii scorul s-a menţinut neschimbat.

 

„Am mai avut alte trei ocazii de a marca, nu am reuşit, dar sunt foarte mulţumit de modul în care jucătorii au respectat ceea ce eu le-am cerut. Toată lumea a spus că a fost un joc de Divizia B, Crăciunescu ne-a felicitat pentru organizarea în joc pe faza defensivă. Adversarul ne-a pus probleme doar la fazele fixe, aşa am primit şi golul, în rest nu le-am dat şansa de a construi. Dacă aveam doi jucători care să ne ajute în jocul aerian, cum ar fi Dumbravă şi Radu, iar în atac Priescu, altfel ar fi fost dezondământul partidei. Îmi felicit jucătorii pentru că au înţeles ceea ce le-am cerut”, a declarat antrenorul celor de la Sportul Vişina, Marius Stoica.

„Băieţii s-au autodepăşit în acest sezon”

Antrenorul grupării din sudul judeţului, Marius Stoica, s-a arătat mulţumit de parcursul echipei în acest sezon, în condiţiile în care în prima parte au evoluat în paralel în Cupa României şi în campionat.

 

„Băieţii au dat dovadă de caracter, s-au autodepăşit. Să nu uităm că au reuşit o performanţă inedită pentru club în Cupa României, iar în campionat am reuşit să rămânem în primele opt echipe, în ciuda problemelor apărute din cauza suprasolicitării. Jucătorii la care am apelat au demonstrat că pot să-i înlocuiască pe cei accidentaţi, iar dacă respectă sarcinile nu au cum să piardă. Mai avem două meciuri de disputat, ne dorim să obţinem maximum de puncte”, a mai precizat Marius Stoica.
În urma rezultatului înregistrat, Sportul Vişina continuă să se menţină pe locul şase în clasamentul seriei.

Sportul Vişina: Stancu, Grigorie, Militaru, David, Mihai, Căpraru, Glişcă, Turcin, Aria, Bogdan, Ghiţă (Chelan).



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.