DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În dimineaţa zilei de ieri, la ora 09.00, lucrători ai Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăţ au fost sesizaţi de către M.LAVINEL, 55 de ani, din Craiova despre faptul că, în noaptea de 11/12.12.2011, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa IOANEI P., 79 de ani, din comuna Bucovăţ şi au sustras mai multe bunuri în valoare de 400 lei.
În aceeaşi zi, în urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii au identificat făptuitorul ca fiind M.ALEXANDRU, 20 de ani, din localitate.
Prin extinderea cercetărilor s-a mai stabilit şi faptul că acesta În sarcina acestuia s-a stabilit că acesta a mai săvârşit încă trei furturi din locuinţe, fiind astfel creat un Prejudiciu total de 2.690 lei.
Cercetările sunt continuate cu suspectul în stare de libertate, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.