Tinerii UNPR-işti craioveni au dat grătarul pe gunoaiele din zonele verzi ale...

Tinerii UNPR-işti craioveni au dat grătarul pe gunoaiele din zonele verzi ale municipiului

305
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Zeci de tineri din organizaţia municipală Craiova a Uniunii Naţionale pentru Progresul României au fost angrenaţi luni, 30 aprilie 2012, şi în dimineaţa zilei de marţi, 01 mai, în ample acţiuni de ecologizare a zonelor verzi din Pădurea Bucovăţ, malul Jiului, Lacul Tancodrom, Centura de Nord a Craiovei.

Scopul acestor acţiuni a fost acela de a-i conştientiza pe cei care ies la iarbă verde, în zonele împădurite din imediata apropiere a municipiului Craiova, de importanţa menţinerii unui mediu curat.

“Am dorit, ca atunci când craiovenii vor veni la iarba verde, ei să găsească zone curate şi am lăsat în urma noastra plăcuţe prin care i-am îndemnat să păstreze oraşul curat. Suntem convinşi că mesajul nostru civic va avea efectul scontat.” , a declarat Valentin Voiculescu, preşedintele Organizaţiei de tineret a UNPR Craiova.

În urma acţiunilor de luni, din cele patru zone intens tranzitate de craioveni în zilele de sărbătoare, a fost colectat un camion de resturi menajere, PET-uri şi alte tipuri de ambalaje aruncate la întâmplare sau abandonate.

“Incurajez orice astfel de acţiuni care fac din Craiova şi din împrejurimile sale o metropola europeană şi sprijin orice iniţiativă care poate aduce un plus de frumos oraşului.”, a declarat primarul municipiului Craiova, Antonie Solomon, despre acţiunea tinerilor uneperişti.
UNPR Craiova,  ecologizare Padurea Bucovat
UNPR Craiova, ecologizare Lacul Tancodrom
Sursa: http://radicaldedolj.info/



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.